Open de deur naar je leven

Osta Classics opent de deur naar je leven

Abs Plastics nv, het moederbedrijf van Osta cLassics, begon in begin jaren '80 als toeleverancier voor de Pvc panelenindustrie.

Als enige in België had Abs Plastics een vacuümvorm machine, die het mogelijk maakte, om moulures te drukken in Pvc platen (bekijk hier het produktieproces "vacuümvormen" afl. Vitaya -bouw en woon advies).

Eind jaren '90 bracht Osta classics zijn eigen collectie Pvc en aluminium voordeurpanelen op de markt. De catalogus is ondertussen uitgebreid naar meer dan 90 pagina's.

Osta classics blijft voortdurend innoveren en zoeken naar de nieuwste technieken. Zo werd in 2010 de LED verlichting in de deurgreep verwerkt bij onze Ledoxi line.

Osta Classics opteert altijd om de beste materialen te gebruiken.

Daarom zijn onze Pvc panelen altijd gethermoformeerd in 2mm Pvc platen, dit om onze klanten een kwalitatieve meerwaarde te kunnen aanbieden.

 

 

Contacteer ons!

Heeft u als particulier een specifieke vraag over onze producten of zoekt u een dealer in uw buurt, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Neem contact op

Contacteer ons!

Heeft u als professioneel een specifieke vraag over prijzen, documentatie of technische info, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Neem contact op