Fabrikant voordeurpanelen pvc leverancier voordeurpanelen

Osta Classics is fabrikant PVC deurpanelen van Belgische makelij.


Zowel klassieke, moderne of pastoriestijlen komen voor in ons aanbod voordeurpanelen PVC.

Fabrikant deurpanelen PVC

Ons gamma PVC voordeurpanelen bestaat uit volgende collecties:

-Classics Line

 PVC voordeurpanelen, klassieke stijl, mogelijk in PVC wit en folie, keuze uit verschillende beglazing. 

De tijdloze klassieke modellen zijn al jaren een vaste waarde in ons gamma. In de juiste kleuruitvoering kunnen deze modellen best een stijlvolle moderne indruk geven.

Fabrikant voordeurpanelen PVC classics line

- Retro line

 PVC voordeurpanelen, retro stijl, mogelijk in PVC wit en folie, keuze uit verschillende beglazing met grillwerk in de beglazing.

Voor wie een extra touch wil geven aan zijn voordeurpaneel, de zwart gelakte grill verwerkt in de beglazing zorgt voor een mooie en nette uitstraling zonder bijkomend onderhoudswerk.

Fabrikant voordeurpanelen PVC Retro line

-Cottage line

 PVC voordeurpanelen, cottage stijl, mogelijk in PVC wit en folie afgewerkt met stijlvolle groeven 

Van een klassieke planchette voordeur tot eerder een strakke voordeur met landelijke uitstraling, in onze collectie Cottage line vindt u het gepaste voordeurpaneel in voor een pastoriewoning.

Fabrikant voordeurpanelen PVC Cottage line

-Modern times

 PVC voordeurpanelen, moderne stijl,mogelijk in PVC wit en folie afgewerkt alle type beglazing.

Voor een moderne uitstraling aan de hedendaagse woning. Strakke modellen met glaspartijen om het licht binnen te laten in de inkomhal.

Fabrikant voordeurpanelen PVC Modern times

- Inoxi line

 PVC voordeurpanelen, moderne stijl met deurgreep,mogelijk in PVC wit en folie afgewerkt alle type beglazing.

Exclusieve, vernieuwende modellen met verrassende  deurgrepen in inox inbegrepen.

Fabrikant voordeurpanelen PVC Inoxi line

- Ledoxi line

 PVC voordeurpanelen, moderne stijl met deurgreep met geintegreerde LED verlichting,mogelijk in PVC wit en folie afgewerkt alle type beglazing.

Voor wie zijn voordeur in de spotlights wil zetten.

fabrikant-voordeurpanelen-pvc-leverancier-voordeurpanelen ledoxi 6

- Eco line

 PVC voordeurpanelen, klassieke stijl, smallere moulures,mogelijk in PVC wit, folie mogelijk op aanvraag

Ideaal voor renovatiewerken en smalle voordeuren.Budgettair aantrekkelijk

fabrikant-voordeurpanelen-pvc-leverancier-voordeurpanelen ecoline

Leverancier voordeurpanelen PVC

Wat zijn de voordelen van een fabrikant en leverancier van Pvc voordeur panelen?
*Als fabrikant en leverancier van pvc voordeur panelen heb je het ganse productieproces in de hand. Daarbij worden enkel de beste materialen gebruikt. Dit leidt tot een hogere kwaliteit.
*De leveringstermijnen van een fabrikant en leverancier van pvc voordeur panelen zijn dan ook kort en niet afhankelijk van een externe leverancier. Deze leveringstermijn kan zelfs op een afgesproken datum zijn in samenspraak met de klant.
*Als fabrikant en leverancier van pvc voordeur panelen heeft Osta Classics contact met de meeste profielleveranciers. Zo zijn wij steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.
*Osta Classics heeft als fabrikant en leverancier van pvc voordeur panelen de mogelijkheid om zelf de mallen of persvormen te maken voor nieuwe modellen door zijn geavanceerd machinepark
*Als fabrikant en leverancier van pvc voordeur panelen hebben wij ook de machines om de panelen om maat van de klant te zagen.
Om een perfecte productie te garanderen heeft een fabrikant en leverancier van pvc voordeur panelen een thermoformachine nodig. Wist je dat het moederbedrijf van Osta Classics, nl. Abs Plastics, al in 1983 begon met pvc te vormen voor de pvc voordeurindustrie.
*Een fabrikant en leverancier van pvc voordeur panelen moet ook denken aan de isolatie in zijn deurpanelen. Daarom heeft Osta Classics een kern ontwikkeld, Isoplat, met hout en Pu schuim. Naargelang de gewenste dikte van de klant kan de Pu aangepast worden.
*Als fabrikant en leverancier van pvc voordeur panelen werd Osta Classics uitgekozen door Bouw en woonadvies om een film te maken over zijn productieproces. Dit was voornamelijk voor architecten en ingenieurs. Dit filmpje kan je nog bekijken op You Tube: https://www.youtube.com/watch?v=12B2mEAMps4&t=30s&ab_channel=OstaClassics
Innovatie is als fabrikant en leverancier van pvc voordeur panelen zeer belangrijk. Zo was Osta Classics de eerste die, in 2008, Led verlichting integreerde in zijn Inox deurgrepen. Ondertussen door vele gekopieerd.
Communicatie is als fabrikant en leverancier van pvc voordeur panelen zeer belangrijk. Osta Classics streeft er dan ook naar om vragen van klanten zowel telefonisch als per email, zo vlug mogelijk te beantwoorden.
*Als fabrikant en leverancier van pvc voordeur panelen is een goede prijszetting van belang. Doordat Osta Classics zoveel mogelijk zelf produceert, zijn onze prijzen zeer concurrentieel.